Μενού
Καλάθι

Προστασία Ξύλου

Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 5204094056508
DECK OIL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΩΝ TEAK MERCOLAΤο DECK OIL είναι ο ιδανικός τρόπος προστασίας και συντήρησης εξωτερικών ξύλινων καταστρωμάτων -deck- κήπων και σκαφών καθώς και πολλών άλλων ξυλοκατασκευών κήπου. Η ειδική του σύνθεση βασισμένη στην παραδοσιακή σκανδιναβική ..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,00€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 05610
TEAK OIL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΞΥΛΑ TEAK MERCOLA 1LTΤο Ολλανδικό TEAK OIL, έχει γίνει γνωστό για τις ναυτιλιακές του εφαρμογές, όπου προσφέρει εδώ και δεκαετίες την ιδανική συντήρηση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες σκληρών κυρίως ξύλων όπως teak, μαόνι, ιρόκο κλπ. Η ειδική σ..
9,10€
Χωρίς ΦΠΑ:9,10€
Κωδικός: TEMPO PUTTY
Περιγραφή: Ο TEMPO ΞΥΛΟΣΤΟΚΟΣ είναι ακρυλικός ξυλόστοκος νερού κατάλληλος για επιδιορθώσεις ελαττωματικών σημείων ξύλινων επιφανειών. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση, εύκολο άπλωμα και γέμισμα χωρίς συρρίκνωση και σκασίματα. Στεγνώνει γρήγορα και δίνει λεία και σκληρή επιφάν..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 5699
ΒΕΡΝΙΚΙ ΞΥΛΟΥ ΥΔΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ  WOOD VARNISH AQUA SATINE MERCOLA ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 750MLΤο WOOD VARNISH είναι διαφανές ακρυλικό βερνίκι ξύλου υδατικής βάσης εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Είναι κατάλληλο για κάθε ξύλινη επιφάνεια. Είναι άοσμο, απλώνει εύκολα και δημιουργεί ένα..
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,70€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 5540
ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΞΥΛΟΥ ΥΔΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ XYLOFARM PROTECT AQUA BPR-PT8 750MLΤο XYLOFARM PROTECT AQUA είναι διαφανές συντηρητικό ξύλου υδατικής βάσης, ειδικής σύνθεσης που διεισδύει και ενεργεί σε βάθος για προστασία από μύκητες, σκουλήκια, παράσιτα και έντομα που καταστρέφουν το ξύλο (συμπεριλαμβαν..
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,70€
Κατασκευαστής: NEW LINE Κωδικός: 90079
Καθαριστικό - Γυαλιστικό & Συντηρητικό Επίπλων Wood Protection 350ml New Line| Το Wood Preserver είναι προϊόν μελετημένο για να καθαρίζει, να γυαλίζει και να συντηρεί τα ξύλινα έπιπλα καθώς και κάθε είδους ξύλινες επιφάνειες, εσωτερικού χώρου. Το προϊόν χάρη στην μοναδική του σύνθεση, δεν δημι..
4,55€
Χωρίς ΦΠΑ:4,55€
Κατασκευαστής: NEW LINE Κωδικός: 90630
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ G25 1LT NEW LINEΣυμπυκνομένο ασθενώς αλκαλικό καθαριστικό για επιφάνειες κατασκευασμένες από τσιμεντοκονία.Αφήνει την επιφάνεια χωρίς στίγματα και θαμπάδα.Ξαναδίνει στην επιφάνεια την αρχική της μορφή.Για όλες τις επφάνειες κάθετες ή οριζόντιε..
5,45€
Χωρίς ΦΠΑ:5,45€
Κατασκευαστής: NEW LINE Κωδικός: 90631
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ G25 3LT NEW LINEΣυμπυκνομένο ασθενώς αλκαλικό καθαριστικό για επιφάνειες κατασκευασμένες από τσιμεντοκονία.Αφήνει την επιφάνεια χωρίς στίγματα και θαμπάδα.Ξαναδίνει στην επιφάνεια την αρχική της μορφή.Για όλες τις επφάνειες κάθετες ή οριζόντιε..
13,80€
Χωρίς ΦΠΑ:13,80€
Κατασκευαστής: ARTLINE Κωδικός: 44237
ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ART95 ARTLINEΓια χρήση σε γρατζουνισμένα ξύλινα έπιπλα όπως καρέκλες,τραπέζια,σκάλες και δάπεδα.Το μελάνι ταχείας ξήρανσης είναι αδιάβροχο και χωρίς xylene εξασφαλίζουν μακροχρόνια επιδιόρθωση.Για έπιπλα με γρατζουνιέςΑνεξίτηλοςΣτεγνώνει αμέσωςΑδιάβροχοςΠλα..
2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 5657
Περιγραφή: Tο T-WAX είναι καθαριστικό και προστατευτικό με βάση φυσικό κερί μέλισσας, συνθετικά κεριά και σιλικόνη. Ιδανικό για συντήρηση και γυάλισμα επίπλων και ξύλινων επιφανειών. Η ειδική σύνθεσή του επιτρέπει την απομάκρυνση σκόνης, αποτυπώματα από δάχτυλα, ποτήρια κλπ. Δίνει ένα γυαλιστερό..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,70€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 07100
Περιγραφή: Ο PRIME PLASTIC METAL είναι υψηλής ποιότητας πολυεστερικός σιδηρόστοκος δύο συστατικών κατάλληλος για γέμισμα μεγάλων κοιλοτήτων με μία επίστρωση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, τέλειο άπλωμα και πολύ εύκολο τρίψιμο. Στεγνώνει γρήγορα και σε βάθος χωρίς να κάνει ρωγμές, ακόμα και αν ε..
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: Xylofarm Killer
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΞΥΛΑ XYLOFARM AQUA KILLER BPR PT8 MERCOLA 150MLΤο XYLOFARM AQUA KILLER είναι ένα συμπυκνωμένο συντηρητικό ξύλου μικρομοριακής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για την εξάλειψη των εντόμων και τερμιτών που προ..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:7,20€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου