Μενού
Καλάθι

Κονιάματα

Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 7141
ISOMIX RAPID CEMENT RC100 ΙΣΧΥΡΟ ΤΑΧΥΠΗΚΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ 3KG Το ISOMIX RAPID CEMENT RC100 είναι πολύ ισχυρό ταχύπηκτο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. Είναι κατάλληλο για γρήγορες επισκευές και στερεώσεις υψηλών αντοχών. Η ανάπτυξη της αντοχής του μέσα στο χρόν..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:4,20€
Κωδικός: ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΑΜΜΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ ΣΕ ΣΑΚΙ Τα αδρανή υλικά είναι λατομικά προϊόντα τα οποία κατά την ανάμιξή τους με συγκολλητικές κονίες δεν αντιδρούν χημικά μεταξύ τους αλλά παράγουν ένα νέο χρήσιμο και εύπλαστο υλικό.   Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο είτε ..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,20€
Κωδικός: ΑΜΜΟ
ΑΜΜΟ ΣΕ ΣΑΚΙ Τα αδρανή υλικά είναι λατομικά προϊόντα τα οποία κατά την ανάμιξή τους με συγκολλητικές κονίες δεν αντιδρούν χημικά μεταξύ τους αλλά παράγουν ένα νέο χρήσιμο και εύπλαστο υλικό.   Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο είτε αυτούσια ή ως βασικ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
Κωδικός: ΑΣΒΕΣΤΗΣ
ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΣΕ ΣΑΚΙ Τα αδρανή υλικά είναι λατομικά προϊόντα τα οποία κατά την ανάμιξή τους με συγκολλητικές κονίες δεν αντιδρούν χημικά μεταξύ τους αλλά παράγουν ένα νέο χρήσιμο και εύπλαστο υλικό.   Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο είτε αυτούσια ή ως β..
2,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,95€
Κωδικός: ΓΑΡΜΠΙΛΙ
ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΣΕ ΣΕ ΣΑΚΙ Τα αδρανή υλικά είναι λατομικά προϊόντα τα οποία κατά την ανάμιξή τους με συγκολλητικές κονίες δεν αντιδρούν χημικά μεταξύ τους αλλά παράγουν ένα νέο χρήσιμο και εύπλαστο υλικό.   Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο είτε αυτούσια ή ω..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,60€
Κατασκευαστής: PGP Κωδικός: 7167
ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΙΝΕΣ FIBRATED FILLER ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 500GR Ο PGP FIBRATED FILLER είναι έτοιμος για χρήση, ακρυλικός στόκος οικοδομών ενισχυμένος με πετροβάμβακα, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Είναι κατάλληλος για να γεμίζει ρωγμές και τρύπες σε τοιχοποιίες, ταβάνια, πατώμ..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,60€
Κατασκευαστής: PGP Κωδικός: 7171
ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ BETON FILLER PGP ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1KGΟ PGP BETON FILLER είναι ελαστομερής τσιμεντόστοκος έτοιμος για χρήση, ενισχυμένος με κεραμικά μικροσφαιρίδια, κατάλληλος για την πλήρωση και σφράγιση μεγάλων ρωγμών, εύκολα και χωρίς συρρίκνωση. Τρίβεται εύκολα ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Κατασκευαστής: NOVAMIX Κωδικός: 04801
Ενέσιμη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες για ελάχιστο εύρος ρωγμών από 3mm  Μονολιθική συγκόλληση νέου σε παλαιό σκυρόδεμα Ενέσιμη ρητίνη για εύρος ρηγματώσεων πλάτους άνω των 3mm Κατάλληλο για αγκυρώσεις - πακτώσεις σ..
18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:18,80€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 01840
ΕΝΕΣΙΜΗ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΗ ΡΗΤΙΝΗ EPOXITE RESIN 95 INJECTION MERCOLA Περιγραφή Η EPOXITE RESIN 95 INJECTION είναι ενέσιμη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών, για τη συγκόλληση-σφράγιση ρωγμών σε σκυρόδεμα. Είναι λεπτόρρευστη και εισχωρεί σε πολύ..
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:29,80€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 07039
ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΗΣ ISOMIX FERRO PRIMER 750GRΤο ISOMIX FERRO PRIME είναι επαλειφόμενο στεγανοποιητικό και αντιδιαβρωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα. Αναμιγνύεται με νερό, δίνοντας μια ρευστή πάστα που επαλείφεται εύκολα, δημιουργώντας μια ισχυρή στεγανοποιητική στρώσ..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,50€
Κατασκευαστής: NOVAMIX Κωδικός: 06250
Θιξοτροπικό ινοοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα μη συρρικνούμενο για επισκευή φορέα από οπλισμένο σκυρόδεμα πάχος 3-40mm. Συνίσταται επίσης για επιδιορθώσεις και σε σκυρόδεμα σε πισίνες, πλήρωση οπών σε τσιμεντοκονιάματα και εν γένει δομικές επισκευές. Κατανάλωση: 18Kg/m²/cm πάχους ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,50€
Κωδικός: ΜΑΡΜΑΡΟ
ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ ΣΕ ΣΑΚΙ Τα αδρανή υλικά είναι λατομικά προϊόντα τα οποία κατά την ανάμιξή τους με συγκολλητικές κονίες δεν αντιδρούν χημικά μεταξύ τους αλλά παράγουν ένα νέο χρήσιμο και εύπλαστο υλικό.   Τα αδρανή υλικά χρησιμοποιούνται ευρέως στον κατασκευαστικό κλάδο είτε αυτούσια ή ..
3,60€
Χωρίς ΦΠΑ:3,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16 (2 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου