Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ztools.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Νέο ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛTAΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING FIBRATED ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 3LT

ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛTAΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING FIBRATED ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 3LT


Το PGP DRYPROOF ROOF COATING είναι πρωτοποριακό μονωτικό έτοιμο προς χρήση, με βάση το ασφαλταλουμίνιο ενισχυμένο με ίνες πετροβάμβακα. Συνδυάζει στεγανωτικές, θερμομονωτικές και αντανακλαστικές ιδιότητες με ένα πέρασμα αποφεύγοντας τις επίπονες και πολυδάπανες διαδικασίες παραδοσιακών εφαρμογών όπως η επίστρωση ασφαλτόπανων, υαλουφασμάτων κλπ.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνδυάζει πίσσα, αλουμίνιο και πετροβάμβακα σε ένα χέρι

Στεγανοποίηση και θερμομόνωση με ένα πέρασμα

Αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία

Γεμίζει τρύπες και σκασίματα σε πολυκαιρισμένες ασφαλτικές επιφάνειες

Αντέχει τουλάχιστον 5 χρόνια στις καιρικές συνθήκες

Διατίθεται σε ασημί χρώμα


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στεγάνωση σε ταράτσες και δώματα

Επιδιόρθωση και φρεσκάρισμα σε ασφαλτόπανα και πισσαρισμένες επιφάνειες

Στεγάνωση σε μεταλλικές και γαλβανισμένες στέγες, προκατασκευασμένα σπίτια, τροχόσπιτα κλπ.

Εφαρμόζεται σε δομικές επιφάνειες όπως μπετόν, σοβά, μεταλλικές, γαλβανισμένες κλπ. που βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια του εδάφους.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Η προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας είναι σημαντική για να έχουμε άριστο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.


Οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνες, λιπαρές ουσίες, σαθρά υπολείμματα και υγρασία που μπορεί να επηρεάσουν την πρόσφυση.

Αφαιρέστε όλα τα σαθρά τμήματα.

Το νέο σκυρόδεμα χρειάζεται να ωριμάσει για τουλάχιστον 28 ήμερες. Η περιεκτικότητα σε υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6%.

Οι παλιές επιστρώσεις, λίπη, φυτικοί οργανισμοί και σκόνες πρέπει να αφαιρεθούν με την βοήθεια λειαντικού μηχανήματος (τριβείου). Ανωμαλίες της επιφάνειας πρέπει να λειανθούν. Σαθρά τμήματα ή σκόνες από την λείανση πρέπει να αφαιρεθούν.

Ήδη ασφαλτωμένες επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες για τουλάχιστον τρεις μήνες και οι ατέλειες των προηγουμένων επιστρώσεων (σκασίματα, ξεφλουδίσματα) πρέπει να εντοπιστούν, να αφαιρεθούν και να περαστούν τοπικά με PGP DRYPROOF ROOF COATING.

Μεταλλικές επιφάνειες πρέπει να καθαριστούν από τυχόν σκουριά και σαθρά και να περαστούν με αντισκωριακό αστάρι μετάλλων.

Γαλβανισμένες επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες για έξι μήνες πριν την χρήση του PGP DRYPROOF ROOF COATING.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΩΓΜΩΝ

Η προσεκτική επισκευή των ρωγμών είναι εξαιρετικά σημαντική για να πετύχουμε μακροχρόνια στεγανοποίηση.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανακατέψτε καλά το PGP DRYPROOF ROOF COATING πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η εφαρμογή του PGP DRYPROOF ROOF COATING γίνεται αρχικά στα αδύναμα σημεία της επιφάνειας όπως ενώσεις, επισκευασμένες ρωγμές, ραφές κλπ ώστε να ενισχυθούν.

Αφήστε το υλικό 2 - 4 ώρες να τραβήξει.

Η πρώτη στρώση εφαρμόζεται με φαρδύ, σκληρό πινέλο βάφοντας πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

Μετά από 24 ώρες εφαρμόζεται η δεύτερη στρώση σταυρωτά προς την πρώτη.

Οι επιφάνειες μπορούν να πατηθούν μετά από 48 ώρες.

Η εφαρμογή του PGP DRYPROOF ROOF COATING δεν πρέπει να γίνεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες(< 8oC), σε πολύ υψηλές (>35oC), ή όταν προβλέπεται βροχή ή παγετός.ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛTAΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING FIBRATED ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 3LT

  • Κατασκευαστής: PGP
  • Κωδικός Προϊόντος: 7191
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 23,80€

Ετικέτες: Οικοδομικά Υλικά