Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ztools.gr. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...
Νέο ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΠΙΣΣΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING ΜΑΥΡΟ 3LT

ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΠΙΣΣΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING ΜΑΥΡΟ 3LT


Το PGP DRYPROOF ASPHALT COATING είναι ένα πρωτοποριακό μονωτικό, με βάση την ασφαλτόπισσα ενισχυμένο με ίνες πετροβάμβακα. Συνδυάζει τις στεγανωτικές ιδιότητες της ασφαλτόπισσας και τις σταθεροποιητικές και θερμομονωτικές ιδιότητες του πετροβάμβακα με ένα πέρασμα. Σφραγίζει ρωγμές, ραφές, τρύπες, σπασίματα, και άλλες ατέλειες τις επιφάνειας.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Συνδυάζει ασφαλτόπισσα και πετροβάμβακα σε μία εφαρμογή

Στεγανοποίηση και θερμομόνωση με ένα πέρασμα

Ιδανικό υπόστρωμα πριν την εφαρμογή συστήματος θερμομόνωσης

Γεμίζει τρύπες και σκασίματα σε πολυκαιρισμένες ασφαλτικές επιφάνειες

Αντέχει τουλάχιστον 5 χρόνια στις καιρικές συνθήκες

Έτοιμο προς χρήση

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στεγάνωση σε τοιχία και θεμέλια

Στεγάνωση σε ταράτσες και δώματα

Επιδιόρθωση και φρεσκάρισμα σε ασφαλτόπανα και πισσαρισμένες επιφάνειες

Στεγάνωση σε μεταλλικές και γαλβανισμένες στέγες, προκατασκευασμένα σπίτια, τροχόσπιτα κλπ.

Εφαρμόζεται σε όλων των ειδών τις δομικές επιφάνειες που βρίσκονται πάνω ή κάτω από την επιφάνεια του εδάφους όπως μπετόν, σοβά, μεταλλικές, γαλβανισμένες κλπ.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η προσεκτική προετοιμασία της επιφάνειας είναι σημαντική για να έχουμε άριστο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.


Οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνες, λιπαρές ουσίες, σαθρά υπολείμματα και υγρασία που μπορεί να επηρεάσουν την πρόσφυση.

Αφαιρέστε όλα τα σαθρά τμήματα.

Το νέο σκυρόδεμα χρειάζεται να ωριμάσει για τουλάχιστον 28 ήμερες. Η περιεκτικότητα σε υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 6%.

Οι παλιές επιστρώσεις, λίπη, φυτικοί οργανισμοί και σκόνες πρέπει να αφαιρεθούν με την βοήθεια λειαντικού μηχανήματος (τριβείου). Ανωμαλίες της επιφάνειας πρέπει να λειανθούν. Σαθρά τμήματα ή σκόνες από την λείανση πρέπει να αφαιρεθούν.

Ήδη ασφαλτωμένες επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες για τουλάχιστον τρεις μήνες και οι ατέλειες των προηγουμένων επιστρώσεων (σκασίματα, ξεφλουδίσματα) πρέπει να εντοπιστούν, να αφαιρεθούν και να περαστούν τοπικά με PGP DRYPROOF ASPHALT COATING.

Μεταλλικές επιφάνειες πρέπει να καθαριστούν από τυχόν σκουριά και σαθρά και να περαστούν με αντισκωριακό αστάρι μετάλλων.

Γαλβανισμένες επιφάνειες πρέπει να παραμείνουν εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες για έξι μήνες πριν την χρήση του PGP DRYPROOF ASPHALT COATING.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΩΓΜΩΝ

Η προσεκτική επισκευή των ρωγμών είναι εξαιρετικά σημαντική για να πετύχουμε μακροχρόνια στεγανοποίηση.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ανακατέψτε καλά το PGP DRYPROOF ASPHALT COATING πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Η εφαρμογή του PGP DRYPROOF ASPHALT COATING γίνεται αρχικά στα αδύναμα σημεία της επιφάνειας όπως ενώσεις, επισκευασμένες ρωγμές, ραφές κλπ ώστε να ενισχυθούν.

Αφήστε το υλικό 2 - 4 ώρες να τραβήξει.

Η πρώτη στρώση εφαρμόζεται με φαρδύ, σκληρό πινέλο βάφοντας πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

Μετά από 24 ώρες εφαρμόζεται η δεύτερη στρώση σταυρωτά προς την πρώτη.

Οι επιφάνειες μπορούν να πατηθούν μετά από 48 ώρες.

Στην περίπτωση που το PGP DRYPROOF ASPHALT COATING είναι εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία πρέπει να προστατευτεί με το PGP DRYPROOF ROOF PAINT

Η εφαρμογή του PGP DRYPROOF ASPHALT COATING δεν πρέπει να γίνεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες(< 8oC), σε πολύ υψηλές (>35oC), ή όταν προβλέπεται βροχή ή παγετός.ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΠΙΣΣΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕ ΙΝΕΣ ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΜΩΝΟΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ PGP DRYPROOF ASPHALT COATING ΜΑΥΡΟ 3LT

  • Κατασκευαστής: PGP
  • Κωδικός Προϊόντος: 7173
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 14,50€

Ετικέτες: Οικοδομικά Υλικά