Μενού
Καλάθι

Κόλλες

Κωδικός: R-KEM+
R-KEM+  είναι ένα σύστηµα υψηλών επιδόσεων, χωρίς στυρένιο που είναι κατάλληλο για χρήση σε σκυρόδεµα, και σε άλλες συµπαγής η διάτρητες δοµές τεκτονικών (Κενό τούβλο, κυψελοειδής Τσιµεντόλιθος). Είναι ιδανικό για χρήσεις όπου τα συµβατικά εκτονούµενα αγκύρια δεν επαρκούν.  • Κατάλληλο..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Κατασκευαστής: DENBRAVEN Κωδικός: 571300.0006
ΣΠΡΕΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ABROSOL 400MLΜείγμα διαλυτώνΑφαιρεί υπολείμματα σιλικόνηςΔεν διαβρώνει τις επιφάνειεςΔεν λερώνει..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,30€
Κατασκευαστής: MORRIS Κωδικός: 47292
ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΗ ΞΥΛΟΥ MORRIS ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑ 300MLΣτεγανοποιητικό  υψηλής ποιότητας, ειδικού χρώματος, για συνδετικούς αρμούς σε δάπεδα παρκέ, laminate, σανίδες, δάπεδα φελλού, λινοτάπητες και δάπεδα από pvc.Αντοχή από -10 έως +80 CΕφαρμογές:Για γέμισμα συνδετικών αρμών, σωληνώσεις καλοριφ..
2,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,20€
Κατασκευαστής: SOUDAL Κωδικός: 5411183057692
Ακρυλική Μαστίχη ACRYRUB Soudal. Ακρυλική μαστίχη βασισμένη σε υδατικό διάλυμα η οποία παραμένει πλαστο- ελαστική. Εξαιρετική συγκόλληση σε πορώδεις επιφάνειες. Το Acrycub είναι ιδανικό για όλες τις ενώσεις με συντελεστές θερμικής μεταβολής εως 12%. Για γέμισμα ανοιγμάτων και ρωγμών σε τοίχους και..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,50€
Κατασκευαστής: SOUDAL Κωδικός: 4111
ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΗ ΣΤΟΚΟΣ MEGACRYL ΓΚΡΙ 280MLΑκρυλική μαστίχη βασισμένη σε υδατικό διάλυμα η οποία παραμένει πλαστο- ελαστική. Εξαιρετική συγκόλληση σε πορώδεις επιφάνειες. Το Acrycub είναι ιδανικό για όλες τις ενώσεις με συντελεστές θερμικής μεταβολής εως 12%. Για γέμισμα ανοιγμάτων και ρωγμών σε τοί..
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ:2,40€
Κατασκευαστής: BENMAN Κωδικός: 73184
Ακρυλικός στόκος γενικής χρήσης BENMAN, για ρωγμές και αρμούς, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σφαγιστικό υλικό υψηλής ποιότητας, με βάση πλαστίνη- ελαστίνη, με άριστη πρόσφυση σε υλικά όπως αλουμίνιο, μπετόν, σοβάς, ξύλο, τούβλο. Εφαρμογές: Για παράθυρα και πρεβάζια, για κάσες κ..
1,30€
Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Κατασκευαστής: TKK Κωδικός: TKK-DIAFANI
Αντιμουχλική Σιλικόνη Γενικής Χρήσης TKK για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Στεγανοποιητικό υλικό άριστης ποιότητας . Κατάλληλο για βιομηχανικές, οικοδομικές και ναυτιλιακές εργασίες.γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, κεραμεικό Εφαρμογές: Για τέλεια στεγανοποίηση, μόνωση και άριστη πρόσφυση σε ..
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
Κατασκευαστής: TKK Κωδικός: TKK-LEYKI
Κόλλα Αντιμουχλική Σιλικόνη Γενικής Χρήσης TKK 280ml Λευκή Αντιμουχλική Σιλικόνη Γενικής Χρήσης Morris για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Στεγανοποιητικό υλικό άριστης ποιότητας . Κατάλληλο για βιομηχανικές, οικοδομικές και ναυτιλιακές εργασίες.γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, κεραμεικό Εφα..
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ:2,90€
ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ SIKASIL UNIVERSAL 280ML
Νέο
Κωδικός: 449303
Κόλλα Αντιμουχλική Σιλικόνη Γενικής Χρήσης SIKASIL 280ml ΓΚΡΙ Αντιμουχλική Σιλικόνη Γενικής Χρήσης Morris για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Στεγανοποιητικό υλικό άριστης ποιότητας . Κατάλληλο για βιομηχανικές, οικοδομικές και ναυτιλιακές εργασίες.γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, κεραμεικό ..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,00€
Κατασκευαστής: MERCOLA Κωδικός: 1557
Περιγραφή: Η BRUSH SEALANT είναι ελαστομερής θιξοτροπική αρμόκολλα πινέλου κατάλληλη για την κάλυψη ενώσεων και αρμών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου, στο σκάφος, στο τροχόσπιτο ή στο λυόμενο σπίτι. Είναι εξαιρετικά αδιάβροχη, προσφέρει προστασία από κραδασμούς, και έχει εξαιρετική πρόσφυση στις περ..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,90€
Κατασκευαστής: ABRO Κωδικός: ABRO GREASE
ΒΑΡΕΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΣΟ ΛΙΘΙΟΥ ABRO N2 454GRΕίναι ένα πολύ ραφιναρισμένο γενικής χρήσεως γράσο για ρουλεμάν,για χρήση στο αυτοκίνητο και το σκάφος.Έχει εξερετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες 163 και μεγάλη αντοχή στην απόπλυση.Είναι ισανικό για Αυτοκίνητα,Τρέιλερ,Σκάφη και κάθε είδος οχημάτων και σκαφώ..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Κατασκευαστής: TKK Κωδικός: 3838437520559
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ FI-X FAST & EXTREME TKK ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ POWER BOOST 290MLΕίναι μια επαγγελματική υπέρ-ποιοτική κόλλα κατασκευών με βάση την προτοποριακή τεχνολογία POWER BOOST με άμεση αρχική συγκολλητική δύναμη και εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες μετά την σκλήρυνση.Είναι αποτελε..
7,30€
Χωρίς ΦΠΑ:7,30€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου