Μενού
Καλάθι

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ GRILL 500ML NEW LINE

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ GRILL 500ML NEW LINE
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ GRILL 500ML NEW LINE

Καθαριστικό Υγρό για Φούρνους & Σχάρες Μπάρμπεκιου Grill 500ml New Line
Ιδιότητες & Εφαρμογές: Το GRILL είναι ειδικό υγρό που αφαιρεί καμένα και ξεραμένα λίπη από σχάρες ψησίματος – μπάρμπεκιου, καθώς και από τα εσωτερικά τοιχώματα του φούρνου της κουζίνας.
Περιορισμός Χρήσης: Μην χρησιμοποιήσετε το υλικό στο εξωτερικό μέρος του φούρνου, σε ακατέργαστο αλουμίνιο σε φούρνους μικροκυμάτων, κεραμικές εστίες, πάγκους εργασίας της κουζίνας, και γενικά σε πλαστικές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιήσετε το υλικό σε επιφάνειες που είναι υπερβολικά ζεστές και για άλλη εφαρμογή πέραν αυτής που συνιστά ο κατασκευαστής.
Τρόπος Χρήσης: Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση. ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ: Εφαρμόστε όλα τα μέσα ασφαλούς χρήσης και προφύλαξης που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος. 1. Προθερμάνετε τον φούρνο για 15 λεπτά σε θερμοκρασία περίπου 100 βαθμών. 2. Σβήστε τον φούρνο και ανοίξτε την πόρτα, αφήστε για 10 λεπτά. 3. Ψεκάστε τα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε από καμένα ή συσσωρευμένα λίπη. 4. Αφήστε να δράσει για 2-3 λεπτά και ακολούθως σκουπίστε καλά με σφουγγάρι εμποτισμένο με χλιαρό νερό, ξεβγάζοντας το 2-3 φορές προκειμένου να φύγουν όλα τα υπολείμματα από τα λίπη που έχει αφαιρέσει το υλικό. Βεβαιωθείτε ότι τα τοιχώματα του φούρνου έχουν ξεβγαλθεί καλά.
ΓΙΑ ΣΧΑΡΕΣ – ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ: 1. Χρησιμοποιήστε το υλικό όταν οι σχάρες είναι ζεστές. 2. Ψεκάστε τις σχάρες με το υλικό και αφήστε να δράσει για 5-10 λεπτά. 3. Τρίψτε τις με μια συρμάτινη βούρτσα ή σφουγγάρι. 4. Ξεπλύνετε με άφνονο καθαρό νερό.
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 500ml υλικού είναι για 3-5 χρήσεις για τον καθαρισμό των εσωτερικών τοιχωμάτων

4,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,00€
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 90181
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου